Από το Blogger.

1η ημέρα: Αθήνα – Ιωάννινα

Αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ και προαιρετικό γεύμα στο 104 χλμ της εθνικής (Μotel Rest) και την Αμφιλοχία αντίστοιχα.
Λίγο πριν φθάσουμε στα Ιωάννινα θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση.
Ακολουθεί εορταστικό δείπνο σε γνωστό κοσμικό κέντρο των Ιωαννίνων με καλό φαγητό και μουσική. Διανυκτέρευση.
Η πρωτευουσα της Τσεχιας, το πολιτικο,πολιτιστικο και οικονομικο κεντρο της χωρας. Στις μερες μας η Πραγα εχει γινει ενας απο τους ποιο διασημους τουριστικους προορισμους της Ευρωπης. Πολλοι η λογοι που εχουν συμβαλλει προς αυτην την κατευθυνση: η εισοδος της Τσεχιας στην Ευρωπαικη Ενωση τον Μαιο του 2004, η τελεια γεωγραφικη της τοποθεσια ( πολλοι αναφερουν την Πραγα σαν την Καρδια της Ευρωπης ) και φυσικα η ομορφια και η πληθωρα των ιστορικων μνημειων της. Μερικοι ελκυονται ακομα απο τις φθηνες τιμες και την γευστικη τσεχικη μπυρα.


1η Ημέρα: Ελλάδα-Λονδίνο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Λονδίνο.  Άφιξη στο αεροδρόμιο Χήθροου, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για  την ξενάγηση του Λονδίνου. Θα δούμε τα βασιλικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την ιστορική πλατεία Τραφάλγκαρ, την πλατεία  Πικαντίλλυ, το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου και το περίφημο Μπιγκ Μπεν, το Αβαείο του Γουέστμινστερ και τον Πύργο του Λονδίνου. Η ξενάγηση καταλήγει με την επίσκεψή μας στο φημισμένο Βρετανικό Μουσείο στο οποίο μεταξύ των άλλων θα δούμε την πτέρυγα των ελληνικών αρχαιοτήτων όπου εκτίθενται τα μοναδικής ομορφιάς γλυπτά του Παρθενώνα και θα θαυμάσουμε πλήθος άλλων αρχαιοτήτων μεταξύ των οποίων το Μαυσωλείο της Αλικαρνασσού και τον ναό της Αρτέμιδος. Στην συνέχεια  μεταφορά  και  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

Alkyoni Travel Agency

Ζηνοπούλου 32, T.K. 36100
Καρπενήσι
Τηλέφωνο: +30 22370 22822
Κινητό : +30 6972058064
Fax: +30 22370 22822
E-mail: Info@Alkyoni-Travel.gr

Ο Καιρός στο Καρπενήσι