Από το Blogger.
Πληροφορίες για ενοικιάσεις πούλμαν


Κρουαζιέρες
Πουκέτ-Μπανγκόκ

10 ημέρες από €585


Οι απέραντες λευκές αμμουδιές και φοίνικες η αλλιώς το <<μαργαριτάρι της θάλασσας του Ανταμάν >>,η οργιώδης βλάστηση, το καταπράσινο τοπίο, τα δάση από μπαμπού και φοινικόδεντρα, τα κρυστάλλινα νερά της πάντα ζεστής θάλασσας, ο κοραλλιογενής βυθός και τα ηλιοβασιλέματα που σου κόβουν την ανάσα δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό που σε συνδυασμό με τις αναρίθμητες ανέσεις του νησιού προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για διακοπές γεμάτες διασκέδαση και χαλάρωση,φυσικά όλα αυτά συμβαίνουν στο Πουκέτ...... 

Πληροφορίες για εταιρικά προγράμματα
Πληροφορίες για προγράματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης
Πληροφορίες για επαγγελματικά ταξίδια
Πληροφορίες για εισητήρια θεαμάτων
Πληροφορίες για έκδοση VISA
Πληροφορίες για διοργάνωση συνεδρίων
Πληροφορίες για ενοικιάσεις αυτοκινήτων
1η  ΗΜΕΡΑ  :Συγκέντρωση  του  group  και  αναχώρηση. Δια  μέσου  της  εθνικής  οδού  και  με  ενδιάμεσες  στάσεις  θα  φτάσουμε  στο  μοναστήρι  της  Παναγίας  της  Ξενιάς. Χρόνος  ελεύθερος  και  προσκύνημα.  Συνεχίζουμε  τον  δρόμο  για  Πιερία  με  ενδιάμεσες  στάσεις  για  φαγητό  και  ξεκούραση. Άφιξη  στο  ξενοδοχείο  αργά  το  απόγευμα.  Τακτοποίηση  στα  δωμάτια  και  χρόνος  ελεύθερος.  Διανυκτέρευση.
2η   ΗΜΕΡΑ  :Πρόγευμα  και  ξεκινάμε  τη  σημερινή  μας  μέρα  για  Σουρωτή. Επίσκεψη -  προσκύνημα  στην  Ι. Μ.  Αρτεμισίου. Στη  συνέχεια  πάμε  για  Νέα  Καρβάλη. Επίσκεψη  στη  Μονή  του  Αγίου  Γρηγορίου. Έπειτα  επισκεπτόμαστε  την  Ι.Μ.  Εικοσιφίνισσας. Διανυκτέρευση  στη  Μονή.   
5 ημέρες - 4 νύχτες
Γαμήλιο ταξίδι στο Άμπου Ντάμπι! Με φοβερούς γυάλινους ουρανοξύστες που αντικατοπτρίζουν την φασαρία της καθημερινής ζωής, εξαιρετικά εστιατόρια με διεθνή κουζίνα και χιλιόμετρα άσπρης παραλίας που βρέχεται από τα πεντακάθαρα νερά του Περσικού Κόλπου, το Αμπού Ντάμπι είναι μια πόλη των έντονων αντιθέσεων! Το γαμήλιο ταξίδι σας στο Άμπου Ντάμπι θα συνδυάσει την μαγεία της Ανατολής με τον εντυπωσιακό χαρακτήρα του μοντέρνου!
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή 4 διανυκτερεύσεων, Πρωινό, Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων - περίπου 190€ 
Η Louis Hellenic Cruises σας προτείνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα 3ήμερης κρουαζιέρας. Με προσεγγίσεις στα λιμάνια της Μυκόνου, του Κουσάντασι, της Πάτμου, της Κρήτης και της Σαντορίνης σίγουρα η 3ήμερη απόδρασή σας στο Αιγαίο θα είναι ξεχωριστή.

Το κρουαζιερόπλοιό σας, άνετο και υπεροπολυτελές, με άψογες υπηρεσίες είναι πλέον γνωστό στην Ελληνική αγορά και θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό επιβάτη.

Κατεβάστε την κάτοψη των καταστρωμάτων και τον αναλυτικό αναλυτικό τιμοκατάλογο  ανά κατηγορία καμπίνας

Alkyoni Travel Agency

Ζηνοπούλου 32, T.K. 36100
Καρπενήσι
Τηλέφωνο: +30 22370 22822
Κινητό : +30 6972058064
Fax: +30 22370 22822
E-mail: Info@Alkyoni-Travel.gr

Ο Καιρός στο Καρπενήσι